Var skulle du vilja resa?

Denna fråga är enkel för vissa att besvara och lite svårare för andra. Men den är nog inte svår för att man inte kan komma på något ställe man skulle vilja åka till – utan för att man kommer på för många ställen. I en amerikansk undersökning som gjordes för en tid sedan ställdes just denna fråga och svaren blev lika många som skiftande. Och mycket riktigt hade vissa mycket klart för sig vart de ville resa. Någon svarade kort och gott: “Alaska!” Och någon annan: “En sex månaders sydamerikansk turné!” Andra gav mer utförliga svar, eftersom de inte kunde bestämma sig: “Jag skulle älska att åka till Indien, Kina, Turkiet och Skottland med en akvarellskissbok att fånga alla de fantastiska människorna, arkitekturen och sevärdheterna jag skulle se!”
Men en del visste precis var de skulle åka, vad de skulle göra och varför de ville göra resan: “Jag har alltid velat åka på en Afrikasafari med Jeep. Idén om att åka över tundran i jakt på vilda djur och solnedgångar verkar spännande och lugnande på samma gång.”
Sedan finns det de som inte vet var de vill åka, men har väldigt klart för sig varför de vill åka dit: “Jag ska gå någonstans jag inte kan hittas.”
Sedan är det en helt annan fråga varför personen vill ha det så. Men det framgick inte av svaret i undersökning. Oavsett var man åker behöver man bra resväskor. Och sådana – till ett bra pris – hittar man på www.resvaskor.eu.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.