Vad mina vänner tycker om surfplattor med Windows

Jag har några vänner som älskar teknik lika mycket som jag gör. Vi försöker alltid att hålla oss uppdaterade. Och när någon ny pryl kommer ut på marknaden, så ser vi till att få veta mer om den. I datorernas värld har allt skett så otroligt snabbt de senaste åren.
När vi först började använda stationära datorer var det en häpnadsväckande upplevelse för oss. Vi kunde arbeta med ordbehandling och kalkyler, och leka med grafik, ljud och videomaterial. Sedan kom surfplattorna ut på marknaden och med det fick vi igen uppleva något helt nytt.
Flera vänner hade uppfattningen att Windows inte skulle kunna fungera bra på surfplattor. De hade sina argument för detta, och ansåg att surfplattor skulle behöva ett mer flexibelt operativsystem. Men jag höll inte med dem. Min poäng var att Windows skulle kunna anpassas på ett sätt så att det även kan användas på surfplattor.
Och detta är vad vi upplever nu. Windows har lagt ner mycket arbete på design och funktion för att göra surfplattorna användarvänliga. Tillsammans med mina vänner går jag ofta in på www.surfplattor.info för att lära mig mer om surfplattor och nyheter på marknaden.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.