ServiceFinder hjälper till att förmedla kontakt

ServiceFinder hjälper till att förmedla kontakt mellan företag och konsumenter. För dig som innebär tjänsten inga förpliktelser och den är gratis att använda. Om du behöver hjälp att hitta ett företag som kan bygga om ditt badrum, fälla träd i trädgården, installera en ny värmepump, skotta snö eller vad det nu må vara – vänd dig då till ServiceFinder.

Den tjänst som ServiceFinder tagit fram har visat sig vara väldigt populär. Sedan starten 2006 har man hjälp omkring 200 000 kunder att hitta rätt firma. Gå in till hemsidan idag och läs mer om vad ServiceFinder kan göra för dig.

Varför slösa tid på att surfa runt på nätet på måfå i jakten på en specifik tjänst? Om du tar hjälp av ServiceFinder går det betydligt snabbare. Allt du behöver göra är att fylla i en intresseanmälan. Detta kan du göra direkt på nätet. ServiceFinder tar sedan fram upp till fem offerter. Naturligtvis finns inget köptvång. Du väljer själv om du vill anlita någon av de föreslagna firmorna.

Tveka inte att ta hjälp av ServiceFinders kundservice om något skulle vara oklart. Du når ServiceFinders representanter på telefonnummer 08-653 00 00.
Tre unga entreprenörer drog 2006 upp planerna för ServiceFinder. Idag har man omkring 50 medarbetare. Den snabba tillväxten är ett tydligt tecken på att

ServiceFinder erbjuder en eftertraktad tjänst. Se till att hitta det tjänsteföretag som gör det bästa jobbet. Hos ServiceFinder hittar du över 50 000 kundomdömen som hjälper att göra rätt val. Vänd dig ServiceFinder när du behöver hjälp att hitta rätt tjänsteföretag. Läs mer på http://www.servicefinder-karriär.se

Comments are closed.