Sällskapsspelet bingo har sedan slutet av 1950-talet

Sällskapsspelet bingo har sedan slutet av 1950-talet mer eller mindre varit en institution i Sverige. I mitten av 1990-talet drog programmet Bingolott runt 2 miljoner tittare varje lördagskväll. Sedan dess har TV-bingon tappat en hel del publik, men intresset för bingo lever kvar på nätet. Idag erbjuder alltfler spelbolag bingo och ett flertal sajter har utvecklats specifikt för nätbingo. Den som är sugen på att börja spela har så många alternativ att det ibland kan vara svårt att välja. Nu kan du få hjälp. Surfa in på http://www.bingogubben.se. Här hittar du allt om olika spelbolag, vilka bingovarianter de har samt vilka villkor de erbjuder. Det är vanligt att spelombuden erbjuder någon form av bonus när du registrerar ditt konto. Vi hjälper dig hitta det mest förmånliga alternativet.

Nätbingon skiljer sig förstås på många sätt från den mer traditionella bingon som fortfarande spelas i bingohallar, föreningslokaler och fritidsgårdar runt om i landet. När du spelar på internet väljer du själv när du vill spela och mot vem. Du behöver inte längre avsätta en viss kväll i veckan. Det finns också fler varianter av bingo att välja mellan. Pröva dig fram och se vad du gillar bäst.

Den som handlar eller spelar på nätet bör alltid iaktta ett visst mått av försiktighet. Vi på www.bingogubben.se arbetar endast med seriösa spelombud som använder sig av den senaste teknik och de striktaste säkerhetskriterierna. När du går genom oss kan du känna dig säker. Surfa in på www.bingogubben.se. Här hittar du mer information om nätspel och datasäkerhet.

Comments are closed.