Olika former av lotto-spel har under århundraden fascinerat människor

Olika former av lotto-spel har under århundraden fascinerat människor. Den första kända varianten populariserades i Italien redan under 1500-talet. Bingo är en vidareutveckling av detta spel. Sin moderna utformning fick spelet under det sena 1920-talet, när en amerikansk leksaksfabrikatör förfinade ett spel som han av en händelse hittade på en lokal marknad. I Sverige har vi spelat bingo sedan slutet av 1950-talet. Efter att Bingolotto började tappa i popularitet trodde många att bingons storhetstid var på väg att ta slut. Men med internets fammarsch har spelet upplevt något av en pånyttfödelse. Alltfler, oavsett ålder och bakgrund, söker sig nu ut på nätet för att spela.

Den som är intresserad av att spela nätbingo har idag ett bra antal alternativ att välja mellan. För oss bingoentusiaster är det naturligtvis bara positivt med ökad konkurrens. Men hur ska man veta vilken sajt som erbjuder bäst villkor? Vem har de bästa bonusarna? Och vilka spelombud är egentligen pålitliga? Om du är sugen på att börja spela nätbingo, besök då först http://www.bingoresurs.se. Här hittar du allt du behöver veta för att komma igång. Om du går via oss kan du spela tryggt. Vi har endast samarbete med tillförlitliga spelombud som uppfyller de striktaste kriterierna när det gäller datasäkerhet och skydd av personlig integritet.

Bertil Bingo är en sajt som snabbt gjort succé i bingokretsar. Här får du en välkomstbonus när du först registrerar ditt konto, vilket gör det möjligt att utan kostnad testa sajten innan du bestämmer dig. Dessutom erbjuder Bertil en attraktiv värvningsbonus. Läs mer om Bertil Bingo på www.bingoresurs.se!

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.