Nöjen i Stockholm

De flesta turister som besöker Stockholm brukar besöka åtminstone några sevärdheter i Stockholm, men om man vill ha en motvikt till alla intressanta museer i Stockholm och bara koppla av under sin semester så finns det också ett stort utbud på nöjen i Stockholm.

Utbudet av nöjen i Stockholm är närmast obegränsat. Det beror helt enkelt på vad man är ute efter. Man kan gå på bio, opera eller teater, shoppa loss i något köpcentrum eller i butikerna i Gamla stan eller äta ute på en fin restaurang i Stockholm. När mörkret faller på och skuggorna blir långa är det dags att göra sig fin och festredo för en kväll ute i Stockholm. Ett bra ställe att börja på kan vara på någon av de mysiga pubarna på Södermalm, men om du vill dansa och festa loss kan du sedan fortsätta till någon av de trendiga klubbarna kring Stureplan.

En del nöjen i Stockholm är knutna till årstider och olika högtider. Innan jul ordnas det till exempel flera olika julmarknader i Stockholm på olika håll, varav den traditionella julmarknaden på Skansen är den mest kända och populära. På sommaren finns det bra möjligheter till utomhusaktiviteter och man kan göra utflykter till Stockholms skärgård, hyra en cykel och utforska staden på egen hand eller bara ha en enkel men mysig picknick till någon av Stockholms många parker. Tivolit på Gröna Lund är ett populärt utflyktsmål för människor i alla åldrar och här kan man lätt spendera en fartfylld dag full av skratt och skrik när man provar på de många olika attraktionerna som finns här.  http://www.stockholmsinfo.se

Comments are closed.