Lån via lånemäklare

Funderar du på att köpa ny bil eller ny bostad? Besök då oss på Alfabanken.se och lär dig mer om hur du kan få bättre villkor på lånet. Du kan enkelt ansöka om lån genom att fylla i ett formulär på vår hemsida. Om du önskar personlig rådgivning kan du kontakta våra kunniga medarbetare på telefonnummer 0770-455 903.

Det finns idag ett stort antal aktörer på den svenska finansmarknaden. Vi på www.alfabanken.se hjälper dig att hitta det lån som passar dig bäst. Allt du behöver göra är att ange hur mycket du vill låna och hur lång löptid på lånet du vill ha. Just nu kan du välja att betala tillbaka under 1 till 12 år. Ange sedan personuppgifter, vad du tjänar per månad samt din anställningsform så tar vi hand om resten.

Alfabanken.se erbjuder även så kallade blancolån, det vill säga lån utan säkerhet. Just nu kan du teckna ett blancolån på upp till 350 000. Hos oss kan även få mer information om tryggt Låneskydd. Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig få ner dina lånekostnader.

Alfabanken.se är ett oberoende internetombud som hjälper dig som vill hitta bästa möjliga billån, privatlån eller banklån. För att låna pengar måste du vara 18 år gammal och ha en fast adress i Sverige. Dessutom ska du uppbära en inkomst på minst 8333 kronor i månaden. Du får heller inte ha ett skuldsaldo.

Läs mer om billiga lån på Alfabanken.se eller ring oss. Våra rådgivare nås på telefonnummer 0770-455 903 och är på plats dygnet runt.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.