Installering av bläckpatronerna

Vare sig du har köpt dina bläckpatroner från HP eller inte, så är det väldigt lätt att installera de i din skrivare.  Först och främst ska du starta din skrivare. Innan du gör något vidare så ska du vänta tills den hamnat i viloläge. Därefter plockar du bort den skyddstape som sitter på patronen. Öppna sedan luckan och montera fast patronen. Stäng därefter luckan.
Om du efter att ha installerat dina nya patroner ändå inte skule vara nöjd, kan du göra en del tester för att se till att allt står rätt till. Om du har dubbelkollat bästföre-datumet och konstaterat att dina patroner inte är för gamla, kan det handlar om att du använt dig av en alltför snabb utskrift.

Detta löser du enkelt genom att välja ett utskriftsalternativ på din dator som ger bättre kvalitet. Det är även att rekommendera att ibland använda sig av det rengöringsprogram som finns i din skrivare.

Utbudet på marknaden idag är som sagt enormt när det kommer till bläckpatroner och andra tillbehör till din dator också skrivare. Detta är en stor fördel för dig som konsument, då de olika återförsäljarna konkurrerar med varandra och alltid kommer nya erbjudanden för att vinna kunder. Ta därför god tid på dig att välja vart du vill köpa din patroner. Var noga med att kolla vilka regler som gäller för returrätt, leverans, samt garanti. Här på sidan rekommenderar vi flera olika återförsäljare som levererar bra och billiga bläckpatroner, några exempel är inkClub, Inky och 112ink.  www.tonerinfo.se

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.