Hjälp! Jag har låst ut mig!

Hjälp! Jag har låst ut mig!

Det finns få saker som kan ge dig en liknande mini-hjärtattack: att inte hitta din mobil i fickan, att nästan halka på ett halt golv, eller att upptäcka att du blivit utelåst ur din egen lägenhet. Detta är väldigt roligt när man ser det i en komedi på TV:n, men det är inte alls önskvärt att erfara det själv.
Visst är det nödvändigt med säkra lås och nycklar som är små och behändiga och inte tar upp en massa plats – men något så litet kan också vara lätt att tappa bort, och detta har många upptäckt när de i panik rotar igenom väskan eller fickorna för femte gången i ett fruktlöst sökande efter en nyckel som försvunnit. Men innan du bestämmer dig för att sparka eller hugga ner dörren – försök att få tag på en duktig låssmed i stället.

Vad gör jag nu?

Du kanske undrar, “Var ska jag få tag på en låssmed nu?” Svaret är ServiceFinder. Så här gör du:

1. Gå in på ServiceFinder hemsida servicefinder.se och scrolla ner till slutet på sidan. Där kommer du att få se en länk till tjänstens Företagsguide. Klicka på den.
2. När du är inne på Företagsguiden kan du till höger söka efter en låssmed genom att skriva det som sökord i rutan. Filtrera dina resultat genom att ange det område du befinner dig i. Klicka på Sök.
3. Du kommer nu att få se en lista på flera företag som erbjuder denna tjänst i din närhet. Klicka på den som inger dig mest förtroende (ServiceFinder kvalitetssäkrar alla företag som de rekommenderar) och kolla igenom deras profil.
4. Nu kan du ringa direkt till företagets telefonnummer om det finns med bland uppgifterna, eller helt enkelt skicka en ansökan om hjälp direkt via ServiceFinder och låta företagaren ta kontakt med dig.
5. Nu var du klar! Det är bara att vänta på att din räddare kommer och öppnar dörren åt dig.

Comments are closed.