För prisvärda skrivarprodukter av högsta kvalitet

För prisvärda skrivarprodukter av högsta kvalitet, välj CrossPrint! Gå in på vår hemsida idag och ta en titt i vårt omfattande sortiment. Du hittar oss på www.crossprint.at. Vi erbjuder bläck och toner till bläckstråle- och laserskrivare från över 30 tillverkare. Dessutom hittar du ett brett utbud av förbrukningsprodukter för faxar och kopiatorer. Sammanlagt inbegriper vårt lager runt 7500 artiklar och det uppdateras ständigt.

CrossPrint gjorde sig tidigt ett rykte som en trygg e-partner. För vår hängivenhet till kundens säkerhet och för vår respekt för kundens personliga integritet kan vi idag stoltsera med den internationella märkningen ”Trusted Shops Guarantee”. Gå in på www.crossprint.at och läs i detalj om hur vi hanterar våra kunduppgifter. Hos CrossPrint slipper du obehagliga överraskningar.

CrossPrint har utvecklat en enkel och smidig orderhantering. I vår e-butik hittar du en söktjänst som hjälper dig att snabbt navigera vårt lager. Ange artikelnummer eller skrivarmodell så listar vi vara, pris samt uppskattad tid för leverans. Alternativt kan du klicka direkt på någon av företagslogotyperna så listas just den tillverkarens artiklar.

I CrossPrints e-butik kan du välja mellan olika betalningssätt. Välj det som passar dig bäst. Om du föredrar faktura har du 14 dagar på dig att betala efter det att du emottagit varan. Vi stöder även köp med Mastercard och Visa kreditkort. Dessa transaktioner är baserade på Saferpays 3-D Secure-teknik och uppfyller de strängaste kraven på datasäkerhet. Slutligen kan du även genomföra ditt köp via Paypal eller Payolution.

Vid frågor, kontakta vår kundservice. Måndag till fredag under kontorstid nås vi på telefonnummer +41 41 630 49 39. Email, info@crossprint.at eller kundendienst@crossprint.at , går givetvis lika bra.

Lexmark toners
Samsung toners
HP toners 

Comments are closed.