Eagle Eyes solglasögon – No More Rays

Eagle Eyes solglasögon är utformade att blockera blått ljus samt ultravioletta strålar från solen. Dessa solglasögon erbjuder dig det ultimata skyddet för dina ögon. The Eagle Eyes solglasögon inte bara ger dig skydd, men bidrar också till att förbättra din syn under dimmiga dagar. Det innebär att tekniken i dessa solglasögon hjälper dig att se bättre i olika ljusförhållanden.
När du först sätter på Eagle Eyes solglasögon, verkar det som om din omgivning blir ljusare. Detta kan göra att du tror att solglasögon inte är bra. Men i denna typ av ljus kommer dina ögon att känna sig bekväma och du behöver inte kisa. Du får därmed både avkoppling för ögonen och goda ljusförhållanden. Eagle Eyes solglasögon har alla polariserad selektiv överföring i linserna för att blockera blått och violett ljus, men ändå låta andra färger från spektrumskalan att komma igenom.
Till skillnad från vanliga solglasögon, använder Eagle Eyes inte mörka linser som urskillningslöst blockera nästan alla färger. Eagle Eyes solglasögon försöka efterlikna linserna i ögonen på hökar och örnar så att de ger dig den bästa möjliga tydlighet när du bär dem.
Med Eagle Eyes solglasögon framstår omgivningen som mer varm och levande, då de ofarliga färgerna förstärks och släpps igenom. Du kanske vill lära dig ännu mer om solglasögon. Kanske har du redan letat runt på nätet, men inte hittat vad du sökt. Bästa tipset för dig är att du surfar in på http://www.solglasogonmode.se. En sida full av information och bra artiklar.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.