Donatella Versace – kvinnan som blev en karikatyr av sig själv

Donatella är syster till den världskände modeskaparen Gianni Versace och blev företagets överhuvud när Gianni blev mördad i Florida 1997. Hon ärvde 20 % av företaget och hennes dotter Allegra ärvde 50 %. Eftersom Allegra bara var 12 år vid tillfället tog Donatella över rodret för företaget och har sedan hållit kvar idet. Mycket för att Allegra inte känt att hon behärskar det. Hon är fullt upptagen med sina studier och att försöka bli frisk från sin anorexi. Versace är idag ett av de främsta modehusen i världen och står för ypperlig smak och finess.

Denna smak och finnes – vars riktning pekas ut av överhuvudet Donatella – verkar bara gälla de kläder och accessoarer som företaget skapar; för Donatella själv verkar inte bli utsatt för Donatellas kritiska granskning. Eller så är det det hon blir, men alldeles för mycket och helt skevt. För det är få människor inom kändisvärlden som är så extremt skönhetsopererade som Donatella Versace. Alla drag i hennes ansikte har blivit förstärkta till den grad att de blivit absurda. Och huden i hennes ansikte är slätt som en barnrumpa, medan huden på kroppen hänger som på en bulldog. Den skeva bilden på sin egen kropp verkar vara ett släktdrag i familjen Versace, för Donatella verkar vara ett sant offer för skev självbild.
Hade hon gått till ansvarskännande och kompetenta kirurger hade dessa för länge sedan slutat vägra operera henne. Vill du ha sund och ansvarsfull information om skönhetsoperationer, gå tillhttp://www.plastikkirurgifakta.se

Comments are closed.