Dagens moderna barnvagnar

De flesta moderna barnvagnar har en robust, fällbar ram, resistenta hjul och korgar eller fällbara säten. Vagnarna är optimala att hantera i svår terräng, och utformade för att ge ditt barn säkerhet och bekvämlighet. En modern vagn ska helt enkelt se till att du som förälder kan vara riktigt säker på att ditt barn har det bekvämt och – framförallt – är riktigt säker där hen sitter.

En bra barnvagn erbjuder följande:

•           Optimal säkerhet och stabilitet

•           Lätt och exakt hantering

•           Långsiktig hållbarhet

•           Ett säkert sätt att hålla vagnen på plats, med en bromsteknik som är lätt att låsa och låsa upp

•           Bekvämlighet för ditt barn, oavsett om det är vaket eller sover

•           Ser till att ditt barn har det så bekvämt som möjligt när du är ute på en längre tur; med hjälp av förvaringsutrymmen, olika fack och diverse andra tillbehör

De lättaste moderna barnvagnarna har oftast kapacitet att transportera omkring 23 kg, och väger som regel mindre än 5 kg själva. Vagnarna har funktioner som ventilerande nätstolar, sitsar som kan ställas in i olika lägen, löstagbara förvaringskorgar och vattenavvisande tygmaterial.

Det finns också vagnar som är särskilt utformade för att du tryggt och enkelt ska kunna ta med ditt barn i bilen. En del av vagnen fungerar som en bilbarnstol. Du kan även använda enheten som en vanlig barnvagn.

Besök gärna www.syskonvagn.org om du vill veta mer om olika typer av syskonvagnar. och vad de kan erbjuda dig och ditt barn.

 

Comments are closed.