CrossPrint AG är en onlinebutik som specialiserat sig på bläckpatroner

CrossPrint AG är en onlinebutik som specialiserat sig på bläckpatroner, lasertoner och andra skrivartillbehör. Hos oss hittar du prisvärda produkter till i stort sett varje skrivare. Vi erbjuder dessutom en mängd produkter för kopiatorer och faxar. Besök oss idag!

CrossPrint är en mycket användarvänlig e-butik som idag åtnjuter en stadigt växande kundkrets. Använd vår specialutvecklade söktjänst för att leta fram de varor du behöver. Placera eftersom dessa i din virtuella varukorg. När du är klar, gå till kassan. Hos Crossprint är det enkelt och tryggt att handla!

Idag kan CrossPrint erbjuda ett flertal betalningsmetoder. Om du väljer kreditkort (exempelvis Mastercard, Visa eller American Express) sker betalningen på en säker sida, baserad på Saferpay och deras 3-D Secure-teknik. Du har även möjlighet att betala via Paypal eller med faktura. Välj det alternativ som passar dig bäst.

CrossPrint AG servar idag såväl privatpersoner som familjeföretag och interntionella bolag. Vi levererar skrivarmateriel till läroverk och universitet, reklambyråer och samfund. Vi på CrossPrint månar om att alla segment av vår kundbas ska bli nöjda. Det är därför våra kunder fortsätter komma tillbaka!

Skulle det vara så att du inte hittar den produkt du söker i CrossPrints e-butik, hör då av dig till vår kundservice. Ofta kan våra duktiga medarbetare hjälpa dig hitta det du söker. Du når oss dagligen mellan klockan 09:00 och 17:00 på telefonnummer 0800 588 79 73 eller per email, info@crossprint.de.

Crossprint arbetar med markandens ledande producenter, exempelvis Brother, Epson, Canon och HP. Hos oss hittar du alltid prisvärda alternativ. Låt oss hjälpa dig förbättra dina utskrifter!

http://www.crossprint.de/hp/
http://www.crossprint.de/lexmark/
http://www.crossprint.de/samsung/ 

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.