bygga egen balkong

Visst vore det skönt ha en egen balkong där du kan sitta och njuta av vårsolen? Om din bostadsrättsförening funderar på att bygga balkonger, då ska ni titta närmare på Fästeb Bygg AB:s lösningar. På vår hemsida, http://www.fasteb.se, kan du i lugn och ro bläddra igenom vårt galleri som innehåller några av de tusentals balkonger vi byggt under de senaste årtiondena.

Fästeb Bygg AB etablerades redan 1991 och är idag ett av de mest anlitade företagen inom balkongbyggnation. Hos oss kan du helt utan kostnad boka platsbesök. När vi inspekterat er fastighet lämnar vi en offert. Denna är också gratis. Under kontorstid, vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00, nås vi på telefonnummer 08-744 00 07 och faxnummer 08-744 00 07.

Att bygga balkong är lite knepigare än det först kan tyckas. En bostadsrättsförening måste först fatta beslut genom en föreningsstämma, sedan ska det ansökas om bygglov mm. Det sparar mycket tid och energi att anlita en firma med gedigen erfarenhet i byggbranschen. Vi på Fästeb Bygg AB hjälper dig genom hela processen, från tanke till förverkligande. Läs mer om våra erbjudanden på www.fasteb.se.

Balkonger innebär såväl ny boyta som en estetisk förvandling. Med Fästeb Bygg AB är din valfrihet stor. Vi konstruerar och monterar fyrkantiga, ovala, konkava, konvexa eller tårtformade balkonger. När vy bygger lägger vi stor vikt vid att utforma ett alternativ som harmonierar med både fastighetens fasad och den omkringliggande miljön.

För estetiska och funktionella balkonger, välj Fästeb Bygg AB. Hör av dig idag-på telefonnummer 08-744 00 07 eller genom email-formuläret på vår hemsida-så hjälper vi dig komma igång!

Comments are closed.