Bingo verkar aldrig gå ur tiden. De flesta spel är populära under ett par år

Bingo verkar aldrig gå ur tiden. De flesta spel är populära under ett par år och glöms sedan bort. Inte så med bingo. Sedan lokala idrottsföreningar började organisera bingokvällar mot slutet av 1950-talet har bingo spelats i bingohallar, föreningshus och andra samlingslokaler samt på TV och radio. Numera väljer dock alltfler att spela på nätet. På internet har du mycket mer flexibilitet. Du bestämmer själv när och med vem du vill spela. Dessutom kan du spela bekvämt tillbakalutad i soffan. Antalet spelsajter ökar kontinuerligt och det är inte helt lätt att som enskild fritidsspelare skapa sig en bra överblick över marknaden. Om du vill börja spela nätbingo, besök då först bingononstop och läs mer om dina alternativ.

Även om det i grunden är samma spel skiljer sig av naturliga skäl nätbingo från ”konventionell” bingo i ett par avseenden. Bland annat har de flesta sajter någon form av auto-funktion, som hjälper dig att hålla koll på brickorna. På så sätt går du inte miste om några vinstpengar. Dessutom finns det funktionalitet som gör att omgången spelas klart även om din anslutning av en eller annan anledning skulle brytas. Vid en eventuell vinst sätts pengarna automatiskt in på ditt spelkonto.

Oftast förknippar vi inte bingo med stora vinster. Många av oss spelar främst för att det är både avkopplande och spännande. Men det går samtidigt att tjäna pengar. Den största vinsten som hittills betalats ut på nätbingo var runt 2 miljoner. Notera dessutom att bingovinster just nu är befriade från skatt om spelbolaget är verksamt inom EU/EES-området. För allt om nätbingo, gå till www.bingononstop.se.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.