betalar du för mycket för din bilförsäkring

Tycker du att du betalar för mycket för din bilförsäkring? Nu kan du enkelt och snabbt gå igenom erbjudanden från olika försäkringsbolag. Surfa in på www.billigaste-bilforsakringen.se och fyll i dina uppgifter. På 30 sekunder kan du skapa dig en god överblick över dina alternativ. Vi hjälper dig också att teckna försäkringen. Tjänsten är helt gratis!

Om du har frågor kring www.billigaste-bilforsakringen.se eller behöver hjälp med att använda den så kan du klicka på texten ”Ring mig!” som du hittar uppe till höger pa startsidan. Hos oss slipper du långa telefonköer. Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan. Vi hjälper dig att hitta en bättre bilförsäkring!

Även för motorcyklar gäller försäkringsplikt. Den registrerade ägaren måste i alltid ha åtminstone trafikförsäkring. Liksom är fallet med bil kan du utöka skyddet genom att teckna en halv- eller helförsäkring. Tänk på att försäkringar för motorcyklar vanligtvis är dyra, speciellt om du har en sportmotorcykel. Priset är baserat på ett flertal faktorer, exempelvis förarens ålder, vilken typ av motorcykel det är fråga om samt var den parkeras. Den som bor i ett område med få inbrott och stölder kan räkna med en lägre kostnad. Eget garage bidrar i allmänhet också till att sänka premien.

Innan du tecknar fordonsförsäkring är det viktigt att du ser över dina behov. Är du dagligen i behov av tillgång till fordonet, exempelvis för att ta dig till jobbet, kan det vara vettigt att se till att en hyrbilsförsäkring ingår i ditt paket. Läs mer om tilläggsförsäkringar på www.billigaste-bilforsakringen.se.

Comments are closed.