Bästa bilförsäkringen

Nu behöver du inte längre ränna runt hos alla stadens försäkringsbolag för att hitta den bästa bilförsäkringen. Inte heller behöver du sitta och vänta i telefonköer. Dra istället nytta av den effektiva gratistjänsten bilförsäkringjamförelse.se.

Här kan du med några få knapptryckning jämför pris och villkor hos de ledanden försäkringsbolagen. Fyll i uppgifter om dig själv (exempelvis din ålder och din boendeform) samt om ditt fordon så tar vi fram den information du behöver. Det går på mindre ån en halvminut!

Svensk lag kräver att du som registrerad ägare av ett motordriven fordon skaffar en försäkring (enda undantaget är om du ställer av fordonet). Trafikskadelagen omfattar även motorcyklar. Minimikravet är att du tecknar en så kallad trafikförsäkring, som täcker personskador samt skador på den icke vållande partens fordon och egendom.

Nästa steg är en halvförsäkring, som inkluderar trafikförsäkringen samt täcker skador som orsakas av till exempel brand, åska eller explosion. Denna ger dig även vanligen ersättning vid stöld eller vandalisering. Dessutom brukar det ingå ett rättskydd, något som är bra att ha om en tvist skulle uppstå vid köp, försäljning eller trafikskada.

Försäkringar av motorcyklar är ofta dyra. Det finns således än mer anledning att tänka sig för och noggrant sondera marknaden innan man fattar ett beslut. Varför betala onödigt höga premier? Vi på www.bilforsakringjamforelse.se hjälper dig att hitta den bilförsäkring som är bäst lämpad för din situation och plånbok! Tjänsten är framtagen för att assistera den enskilde försäkringskunden. Med vår hjälp kan du spara både tid och pengar. Klicka på ”Ring mig!” om du har frågor eller synpunkter.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.